I swear to you, I'll be there for you.

Om jag ska vara helt och fullt ut ärlig så är jag trött att vandra runt i dessa trakter dag ut och dag in. Inte få någonting gjort, kännas att tiden står stilla. Titta på klockan var femte sekund och känna att livet är jobbigt ibland.
hehe love that
Jag vill inte ha det så, jag vill bo någonstanns där det är vatten. Kvittar vart, bara jag vilar ögonen på ett hav varje dag. Det är min dröm just nu.
sho pretty
Och sluta plugga, och sluta sura och slutaslutasluta inte kunna skriva. Åh sånt är jobbigt att tänka på. Samma när pressen hinner ikapp en. Jag vill ramla bara just precis nu, ramla i den dära famnen som jag vet att jag alltid kommer bli mottagen.
Vi vet båda två mycket väl att vi lever i samma värld nu, du är iallafall en del av min värld. En stor del av det hela, enormt stor. Ungefär hela min värld och lite till.
med dig är jag stark, med dig behöver jag ingenting av det förflutna som förföljde mig dag ut och dag in. Jag är så levande man kan bli
Du är inte som alla dom där andra som går efter ett tag, du hänger kvar även om det är svårt. Jag beundrar din vilja till livet och alla dessa ting som ingår i livet
trying
r-apture:  beautiful
Och du vet att jag älskar dig mer än vad ord kan säga, mer än vad livet kan ge.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Förstår inte varför du vill gå ner i vikt osånt. DU har verkligen JÄÄTTTEfin kropp tjejen! STOPPP!

2012-05-27 @ 20:14:48
Postat av: Amanda

Superfint.

Åh den här bloggen kommer jag kika in på flera gånger framöver.

2012-05-28 @ 18:36:32
URL: http://hede.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0