FÖRSVINNER

Nu flyr jag verkligheten ett tag. Ikväll är det fest och sedan åker jag, ska bli så himla skönt att komma till ro igen. Ha en fin sommar allihopa! puss och kram
 


 
försvinner med min fina

.

 
 

midsommar


killing for love

Hej bloggis!!
Jag åker bort nu över midsommar till kusten, vilket jag tycker hör till när man firar midsommar. Så jag spenderar och firar min midsommar i smögen! Enligt mina förväntningar och förhoppningar kommer detta bli en riktigt fin midsommar. Men under denna helgen kommer jag inte kunna uppdatera så mycket eftersom bloggappen inte funkar och jag har ej tillgång till dator. Men när jag kommer hem på söndag kväll hoppas jag att jag kan visa er lite fina bilder från min midsommar. Ha en bra helg allihopa och ta hand om er!
 
 

combat lover

 
R.I.P to the girl you used to see, her days are over.
 

Väldigt kär, obeskrivligt

Vi är förlorare jag och du, ingen av oss vågar tala ut. ingen av oss säger vad vi känner. står vi här men vi är bara vänner. finns inga vinnare i lekar för två, inga vinnare det é bara så. om allting skulle falla imorn så vill jag veta att du visste hur jag kände det då, Och du kan tolka det hur du vill, och vi kan fortsätta stå still vi kan låtsas som ingenting. men vi ljuger för oss själva nu, finns inga vinnare i lekar för två, inga vinnare det é bara så. om allting skulle falla imorn så vill jag veta att du visste hur jag kände det då.


WHITE DRESS


VÄRLDENS BÄSTA PAPPA


Vi är vinnare jag och du

 
Har spenderat mina senaste dagar tillsammans med Daniel. Det har varit en helt perfekt början på mitt sommarlov. Och ännu bättre blir det framöver! Vi har fnissat, busat och älskat mer än någonsin. Åkt iväg utan att veta destinationen, vi hamnade vid en liten sjö då vi kysstes i solen och åh vad jag är lycklig med dig min fina. Hoppat runt på stenar med fjärillar i magen, drömt mig bort i drömmarna och bara levt utan bekymmer. Det är så en sommar ska vara. 

I LOVE YOU


Jag och min finaste Julia, bättre syster får man leta efter.

NEW JACKET


one of those days

Efter en heldag på skarasommarland igår, och en dag i göteborg så är kroppen ganska slut ska jag säga er. Mina fötter värker och även huvudet därtill. Men jag har haft två toppendagar tillsammans med vänner och familj. Vilket som är välbehövligt. En fin start på mitt fina sommarlov. Har en känsla av att detta sommarlovet kommer bli det bästa någonsin, och jag är nog inte heller ensam och att tänka så. Jag har fullt upp nu konstant i två veckor framöver. Jisses! Men det gillar jag. Ska redigera lite bilder, och visa mina köp som jag fick med mig hem idag från göteborg. Kram på er!SKOLAVSLUTNING


INGENTING NÅGONSIN

Visst kan man drömma om saker, och önska sig saker som skulle kunna falla in i sitt liv. Det är självklart att man ska ha drömmar. Men jag tror att önskningar har större risk att slå in. Önskningar är något som blir vad man gör det till. Och mina önskningar med mitt liv är att jag ska bosätta mig vid halmstadskust, vid vatten. Mitt sovrum ska ha havsutsikt och vi ska ha ett vackert sovrum med stora vita fluffiga kuddar. Förutom att bo i Halmstad så skulle jag även vilja ha en liten lägenhet i London. London känns som en spegel av mig. Det är rent ut sagt en spegel av mig. Så där skulle jag verkligen vilja ha en lägenhet, där jag bara kan åka när jag vill vara ensam och andas lite. En annan önskan jag har är att åka jorden runt och besöka rika som fattiga städer, och se världen ur annorlunda perspektiv. Så man inser lite mer vad man har. Jag vill bli gammal med min livskärlek, se mina barn växa upp och leva. Jag har riktigt många önskningar och som sagt, det blir vad man gör det till. Så det här är något jag ska uppfylla innan jag försvinner.

 

PERFECTLY LONELY

Nu har jag gjort klart mina år som grundskolelev. Behöver aldrig mer sitta på dessa hårda bänkar, stirra in i väggen och vänta ut tiden. Det är nu det är på riktigt, liksom då det riktiga börjar. Grundskolan är något som man bara måste genomföra, men nu är man fri. Fri från alla måsten, det är jag ett litet tag iallafall. Riktigt glad är jag. 

 

VI ÄR INTE SOM ALLA DOM


DANSA FASTÄN HJÄRTAT BRISTER

Jag kan helt utan tvekan säga att jag har haft tre fina år på högstadiet. Vissa av människorna som har varit runt omkring en har man gillat mer, och vissa mindre. Men någonstanns där inne känner vi nog alla att man bryr sig en liten del ändå. Det började bränna bakom mina ögonlock då vi kollade igenom massor av gamla bilder, som väckte minnen. Jag blev helt nostalgisk och började känna paniken inför vuxenlivet. Men högstadiet är en del jag är färdig med nu, det är dags att gå vidare. Först ett långt härligt sommarlov och sedan en ny skolstart. Det är det jag behöver. Men tack för tre bra år ni som är inblandade i min högstadie tid, finafina människor.

NEXT TO YOU

Nu är det avslutningsmiddag som gäller för min del, ha en trevlig kväll allihopa för det ska jag ha! xx

Jag får liksom ingen ordning


nu är alla små stjärnor

Tänk att genom bara få peka på någonting så skulle man få det. Vet ni vad jag hade pekat på då? Jo hela världen. Tänk att ha hela världen i sina händer utan några meningar och troligen fantasier om vad som kommer hända här näst. Hur fint hade inte det vart? Hela världen är min.


PULL MY HEART AWAY


SUMMER HEART

Godmorgon allihopa! Har precis vaknat upp från min koma känns det som. Idag är jag helt slut. Men det gör verkligen ingenting för mig, för jag är så himlahimla glad just nu. Jag svävar på moln. Fick somna och vakna upp i Daniels famn idag, det finns ingenting som slår det. Jag älskar dig sketonge. Men jag har som sagt sovmorgon idag, men steg upp tidigt ändå för att inte behöva stressa. Vilket som brukar vara min speciallitet. Det blir en lugn skoldag, men jag hoppas på en riktigt bra kväll. Hoppas ni får en bra dag puss och kramBESTFRIEND

min finafina stjärna

As young as yesterday

Har inte bloggat på hela helgen, därför att jag har haft fullt upp helahela tiden!! I fredags vankades det ferre och fy tusan vad roligt jag hade. Och det var jag nog inte heller ensam om! Vaknade sedan upp morgonen på med en rejäl bakfylla, men det var det verkligen värt. Senare på dagen åkte jag till Daniel och sov där tills igår. Och igår var jag på kalas och firade min kusin som är en nybliven tonåring! Men jag har massor av bilder (äntligen) som jag kan visa er. xx

5 månader av lycka


our youth

Urban Cone – Kings & Queens
Well, i guess this is growing up

PARTY ROCKING


Två från gårdagen


Do you know? I love you so

Det värsta jag vet är att kyssas hejdå vid tågstationen. Då man får solen instickande i ögonen, och hans läppar mot mina. Då man redan känner saknaden komma och viljan att stanna där i all evighet. Då man inte helt säkert vet om man kommer få kyssa dom läpparna igen, eller stanna i den trygga famnen. Att säga hejdå är ingenting för mig. Det finns ingenting värre än att sakna.Min Födelsedag

Spenderade min dag med nära och kära. Nu laddar jag upp inför helgen då jag ska få festa som aldrig förr. Har haft världens bästa födelsedag!

RSS 2.0