- It's all coming back to you now -

Jag ligger o snorar ihjäl mig i soffan, men den otorliga huvudvärken som biter sig i två dagar nu. Jag kan inte kolla på tv för då känns de som om hela mitt huvud kommer sprängas av ljus. Jag försöker blunda, men det går inte. Saknaden är för stor. Min fina.
Tänkte ge det här med o skriva ett inlägg en liten chans. Men jag kan säga er att det är precis lika jobbigt som att bara ligga stilla i en soffa. hm, gör mig frisk någon?

 Kate Moss


om du var här

Efter att ha skrattat,fnissat,ramlat,drömt,fantiserat,hittat,gömt,busat,druckit,mått bra,lyssnat på kent, sett andra kyssas, dansat till fötterna gör ont är jag ganska slut i min kropp. jag längtar så efter att få kyssas så det gör ont. min helg har varit bra, speciellt gårdagen. ska försöka klara mig igenom en vecka och sedan kommer det bli lika fint igen

Dans lördag

Gårdagens partay blev väl ganska lyckat. Nya ansikten och knyta nya band. Prata gamla minnen med en människa som jag har levt med i princip hela mitt liv. Det kändes bra. Sen drog vi vidare och firade en kille som fyllde 18 vintrar! Dans och skratt woopwoop. Sen sova borta och sånt vidare till jönköping nu i morse. Fick med mig världens finaste långklänning. Känner mig som en prinsessa. Kom hem för några minuter sedan så ska ta mig en powernap och sedan på lite extra festligheter med lite bättre och lite finare människor. Åh det gör mig glad. Vi ses i natten

Tumblr_lxlrqoyrkv1qm828co1_500_large

Tumblr_lygjqjlq031r5pea0o1_500_large

418771_10150523622218720_214313598719_8901476_1021853003_n_large- Utkast: Jan. 25, 2012 -

Alla har dagar. Det finns dagar då det gör ont, så fruktansvärt ont att möta en gammal bekants blick på stan och få ett mindfuck utan dess like. Nostalgin av det negativa kommer tillbaka, och man tänker "jag ser dig, men vart har du tagit vägen" Jag blir rädd när jag ser igenom en människas fasad. Den som ska verkas vara så präktig, men egentligen är så skör. Den som bara vissa ser igenom. Den som ser har varit med om samma sak. Den som ser förstår. Den som ser har inget att försvara, för det är okej att inte må bra. Det är okej att ha sina dåliga dagar då man bara vill blunda igenom hela dagen och drömma sig runt istället. Det är okej att göra det, vi är inte mer än bara människor. Vissa vilsna andra trasiga. Men det är okej, jag ville bara säga det. Det är okej.

- som i ett annat land, fast nära ditt -

Jag kommer ihåg när vi delade våran första kärlek tillsammans. När vi inte visste hur det var att kyssa andra, eftersom det bara var du och jag. Vi båda var vilsna. Vi båda var som två trasiga själar inbunda i varandra. När det inte var tillåtet att kyssa andra, utan det var nu det kallades vi. Det var inte längre tillåtet att vara den vilsna själen i natten, eller ramla gata upp och gata ner. Utan det var nu man var innestängd och inte vågade ta en snedsteg framåt eftersom man visste inte om man skulle missta det fina i sitt liv. Men det man misste egentligen var det som var bra för själen, de som gjorde det lilla extra. Ramla runt inatten istället för att vara rädd för att ens komma ihåg det där med kärlek.

- If you're a bird, im a bird -

Tumblr_lxnfy9pjse1r6kfv5o1_500_large


Tänkte krypa ner och se på the notebook igen, blir så himla kär av att se den filmen. Måste vara perfektion.


- Det handlar om att kunna kyssa bort problem -

Det är det jag gör nuförtiden. Det är enklast för oss då.
Just nu har jag legat i feber hela dagen och det är inget vidare bättre för den delen. It sucks. För jag hade planer på att träna ihjäl mig den här veckan, men nejdå alltid någonting som ska vara emot mina träningsplaner. Helgen än så länge ser bra ut, så jag får längta och kyssa lite efter den åh
åh vad jag saknar sånna här kvällar i Spanien

- we were Born to die -

den finaste kvinnan i hela universum jag tror jag smäller av åhåh
Tumblr_lwjushwwx41qa28y9o1_500_large
perfektionisten inom mig kommer fram allt mer och mer, ångest

- utan dina andetag -


- Mer eller mindre väldigt trasigt -

Har hjälpt mamma och handlat, även bjudit familjen på tacos. Känner att det börjar bli lite pluspoäng för min del! Så nu ska jag ta en långdusch och krypa ner i sängen och kolla lite skins i väntan på min goding. Blir en lugn fredagskväll för mig. Hoppas alla ni som partar loss får en kanonkväll!

så kär i dig


-Ska jag falla, ska det finnas tid att falla fritt-

Ibland blir jag rädd för att vara människa. Kotrollfreaket inom mig bubblar allt mer och jag får ingenting gjort mer än rensa tankar i skolbänken. Tankarna springer iväg på eget håll åt det mera perfektionistiska sättet som vi alla har inom oss. Det som jag hatar, att vara så besatt av sig själv i vissa situationer. Vissa är Självdestruktiva när dom är rädda för sig själva, det är inte jag. Jag skriver istället, jag skriver ut orden som vill skada. Jag undrar hur alla tänker i socialasamanhang. Om man bara kritisterar sig själv utefter det man ser med sina ögon. Eller om dom där alla är precis lika rädda som alla är över vad folk ska dömma en efter. Du är fin som du är.
Du vet ingenting om mig, jag vet ingenting om dig.- Hundratusen ögon stirrar -


- I'm Gonna be Perfection -

"Även om jag har allting som jag kan önska mig så känner jag mig trasig någonstanns där inne, jag kan inte sätta fingret på vad men jag känns trasig. dom flesta i min närvaro säger det, vad gör man åt trasiga själar? "


skinnyhippiee:  i do this way too much..
- Som en elektrisk chock genom skelettet -

 (by Joe Curtin)
davidkarpsnipple:  (by vavere)
withanchorsforhereyes:  untitled by eros turannos on Flickr.

- Kärleken bara dog, jag kunde inte se dig -

1. Det är fruktansvärt halt ute och jag gjorde en rejäl rova förut. Ber till gud att inte någon själ såg mig.
2. Jag har fått en liten chrush på Kent igen, oh my god. Börjar få lite flashbacks på nostalgin.
3. Jag ser fram emot vinkvällen som kommer förhoppningsvis bli av i helgen med en väldigt fin person.
4. Mina drömmar sedan länge denna vintern har varit att åka utomlands, sådär spontant ni vet. Sistaminuten på lördag, hur fint hade inte det varit?
5. Vi alla behöver vår och sommar nu, det gör själen gott och man blir så svimlande kär då. (även om jag är det nu så känns det som en kväll i aprillhimlen)
6. Mina fingrar får aldrig slut på skrift åhåh

- Nu tar jag dig till himlen -

Jag har fått väldigt mycket positiv respons utöver mina texter som jag skriver här på bloggen. Och även lite frågor om vad jag får allting ifrån. Texterna skrivs ur mitt egna perspektiv, min syn på livet. Just det ni skriver peppar mig verkligen till att skriva ännu mer. Så mina fingrar bara flödar ut ord just nu. Massor av texter och bilder kommer upp senare! Håll ögonen öppna. Medans det åker jag och solar lite.

- Varje gång du möter min blick -


- Bygg något vackert eller krossa allt -

Jag var något svimlande himmelskt förälskad i tanken att vara kär. Jag var beredd att ge mitt liv till en annan människas famn. Jag var ett monster i mina tankar som jag inte kunde behärska av ilskan som fanns kvar. Jag trodde ilskan skulle gå ut över dig men istället landade jag i dina armar vid en regnande tisdagskväll, kyssandes på perrongen. Det var bara tecken på ett tydligt beroende igen. Det var ett tecken på att jag ville stå där i hela mitt liv och få kyssa dom läpparna igen. Jag mindes hur det brukade vara. Det var som fina linjer av skrift som spelades upp i mitt huvud igen. Om och om igen, jag blev rädd. För jag kunde inte kontrollera dessa svarta linjer av sorg och ilska. Även något så vackert som kärlek som spelades upp igen. Det gjorde mig berörd. Det var som en motorväg av ljus.

s4tiva:  (by Janelle Cordova)
 (by O.S.F.)
 (by Tamara Lichtenstein)

Söndag

Hej alla fina bloggläsare! Dålig uppdatering i helgen, eller ja över lag kan man ju säga. Tåget rullar hemåt Falköping om cirka fem minuter. Har spenderat min helg med min fina. Och jag har kommit fram till att jag är något fruktansvärt lycklig. Det gör själen gott. Är igång för ännu en skolvecka. Dags att lägga i andra växeln om jag ska komma någonstans! Hoppas att ni har haft en lika fin helg som jag, pussar

 


Utkast: Jan. 13, 2012

Peppar igång denna fredag med lite håkan och annat bra sådär. Ikväll ska vi ha det bra pompisar, speciellt du och jag. Äntligen fredag säger jag bara! wiewiewie, det är nu vi ska ramla runt i natten. Och imorgon ska jag ha en jätte gosig dag med min fina. Kan nog inte få en bättre helg tror jag åhåh och ni som trodde man kunde svika kärlek, men det kan man inte

there is no turning back

Har hittat tillbaka till min kärlek, Bon Iver. trodde aldrig att han kunde förgylla så många sekunder med hans röst. Men visst har man någon gång fel, han förstår mig.

eatbreathefashion:  omg rosie

t-h-r-a-s-h-3-d:  sahhh hottt

 


11 JANUARI

Yes, nu ska ni få fråga allt ni har på hjärtat. Allt mellan himmel och jord. Om exempel, Pinsamma händelser, Resor, Hjärtekrossarmoments, Vilda Party kvällar och allt annat som ploppar upp i erat huvud. Det är eran tur!! woopwoop babes

(UTKAST) jag skrev en gång för länge sen..

Avundsjuka
Jag är avundsjuk på alla dom som vågar stå på egna ben, och inte står krypande där bakom grupptrycket och försöker få fram några macho ord vart och varannat. Pressa fram ord som dom vet själv att dom aldrig skulle kunna säga, för orden döljer dom. Orden döljer det dom är. det är det som kallas fasad.
Jag är avundsjuk på dom som kan ta kärleken med en nypa salt, och bara kasta bort det där fina och gå i land. Men jag är verkligen där ute, på mitten av det blåa havet och seglar i storm. Jag kan inte ro mig in för jag är för svag för att ens kunna röra en muskel. Jag är för svag för att lyfta på mig, hjärtat tynger ner mer än något annat.
Jag är avundsjuk. Det finns så mycket avundsjuka, den avundsjukan står mig ända upp i halsen som jag har lust att spotta ur och trampa på. Elda upp, om man nu hade kunnat det. Elda upp avundsjuka, vad säger ni om det?

Your heavy heart Is made of stone

När jag hörde X&Y skivan för första gången lovade jag mig själv en grej. En grej som jag aldrig har talat om för någon. Men det är en grej som jag ska berätta för just dig som läser detta. Du borde läsa detta för du har aldrig varit med om det som jag har. Visst, troligen har många vart med om att hjärtat har brustit många gånger. Men inte att det har läkt ihop efter tiotusentals dagar senare. Jag lovade mig själv att nu var det stopp på allt, det var stopp på det fina som skulle göra alla glada. Det var stopp på det, det var jag själv som skulle göra mig glad nu. Inte några dumma ord, som kan förtrolla allt så man hamnar i en fin saga, eller sånt som innebär kärlek. Det lovade jag mig själv. Men här står jag idag, två fötter på jorden. Inte utan någon pojke den här gången som jag skrev i min årsresumé. Inget ska kunna ta det här leendet ifrån mig. Troligen kommer Chris Martin få det leendet att bildas om till mer flytande form som tårar den 30 augusti, CANT FUCKING WAIT!!!!!!!
paraparaparadise


lovelovelove

Tog en liten tripp till Skövde idag! Köpte lite smått och käka donken, mums hihi. Nu vill jag bara ha morgondagen så jag får kramas

i want a ticket to anywhere

Jag hade en väldigt fin dag igår, nu ska jag lägga mig i solariumet och drömma mig bort lite. pussisar!!


Aaa


Vi döljer våra känslor

Vi döljer våra känslor med låtar med lyckliga slut, vi döljer våra känslor med fester och alkohol som gör oss glada för en liten stund, vi döljer våra känslor med att ljuga för oss själva hur vi verkligen mår.
Men tillslut tar sömnlösa nätter över, jobbiga mörka kvällar för sig själv. Var inte rädda, alla är ledsna någon gång här i livet. Det är okej att vara ledsen för en hel dag och tro inte att du ska fixa allting själv. Det knäcker dig. Det är okej att vara sårbar, det är okej att vara arg! Ingen hindrar dig att slå på någon eller något.
Det kanske känns sämre nu med det kommer bli bättre. Sköt om er

+

Idag har vi haft en dag men mycket tårar, skratt och djupa tankar. Våra liv är det dyrbaraste vi har och utan dom personerna som har varit med genom min vardag idag hade jag inte orkat göra något. Vi har kommit fram till att livet är ingen dans på rosor, och det är inte heller kärleken och allt det där som hör till. Därför har vi bestämt att ignorera allting som är i våran omgivning och bara må sådär fint som bara vi två kan. Därför ska vi på bajsa på varandra jävel som kommer nära!!!! så skit ner er. byebajs sup o svälj trevlig helg !!! LOVE

+ Swallowed in the sea

2011
År tvåtusenelva har gjort mig kär i kärleken, levde där upp bland molnen som jag fint beskriver kärleken. År tvåtusenelva har gett mig en käftsmäll. En smäll till botten. Tvåtusenelva har lärt mig att man vet inte vad man har förens man förlorar det.
Jag fann kärleken, jag fann vänner, jag jobbade mig över min blyghet, jag kände mig fin förförsta gången, jag festade arslet av mig och drack rose, jag var vilsen i livet och jag hittade tillbaka på fötter igen, jag står upp idag, min livsglädje är coldplay, jag har lovat mig själv att aldrig mera bli kär, jag har kommit personer närmare som jag aldrig trodde i min vildaste fantasi att jag skulle passa ihop med, jag har förändrat mig själv och mitt liv genom snedsteg och framsteg, jag känner mig hopplöst förälskad och hög på livetsgoda ting som jag förtjänar, bara för att jag är jag och jag har klarat av det här året. Jag har hittat mig själv, jag har insett att melissas texter är som mitt liv, jag har erkännt för mig själv att jag inte är perfekt eller någon annan, just bara en person som är det och jag vet inte riktigt vad jag ska skriva nu för det känns som jag har skrivit för mycket idag.

+ No more keeping my feet on the ground

jag skrev just, även om du ger upp hoppet om dig själv, så tänker inte jag ge upp hoppet om dig. Alla bitar börjar falla på plats igen. Låt oss göra detta tvåtusentolv till ett riktigt svimlande år, right? ah bra


+ Första Januari.


Låt mig prata om min fantastiska nyår som alla blogger's gör nu. Först blev det en trerättersmiddag där jag bara hann äta förrätten på innan jag skulle iväg på en liten förfest med fina partypinglor. Vi lät alkoholen flöda i blodet och senare blev det lite dans, telefonprat, toahäng och sådant som hör till ni vet. Mitt humör låg på toppen av skalan och jag trodde faktiskt inte kvällen skulle bli så mycket bättre. Men det blev den, woopwoop. Jag och min fina gick över falköpings tomma gator efter ett annat partyställe som vi skulle på. Vi var vilsna i natten som vi kallar det. Vi kom även fram till att allt var så himlans fint och bra. Allt som rörde sig var fint. Vi var fina. Vi ramla in i någon lägenhet bortom våra förväntningar och där bjöds det på ännu mera prat och skratt. några minuter innan tolvslaget sprang vi gatorna fram för att fira framför dagnys med raketer och kramar. Jag fick en fin nyårspuss av en fin vän. Sen försvann jag i natten.


RSS 2.0