dom kommer kliva på dig igen

Jag vill skriva, jag vill skriva ner alla tankar som rör sig. men All min tid tar går till tankarna efter perfektion. Och dom tankarna kan jag inte få ut i skrift eftersom det är bara jag själv som inser den perfektionen som jag vill åt. Vi alla lever med tankarna av perfektion, men främst efter känslan att falla. Den är vidrig svår att behärska i stundens hetta. Man trillar dit, igen och igen. Det finns ingen ända på det hela långa snöret. Snöret som man har lust och tända på i ena änden som brinner långsamt upp. Det snöret som bryter dom återkommande tankarna, i drömmar verklighet och annat liknande ting. Im so fucking confused.


lapetit-mort:  beautiful new website for shame.

ONSDAG

Hej på er! Hemkommen ifrån ett himlans jobbigt träningspass i Herrljunga. Fick för första gången prova på boxning som var något utav det jobbigaste jag har gjort någonsin. Men åh så roligt det var! haha.
Så nu är jag helt slut kan man väl säga, ska få i mig lite mat och kolla på en film. One day, någon som har sett den? Den verkar vara väldigt fin faktiskt. Måste tagga upp inför ännu ett pass på gymmet också, Body pump blir det idag. Kill me someone..


puppy oh

Idag har jag studiedag, fick inte reda på det förens igår. Så detta var veckans höjdpunkt! Så jag hade fina planer på att bara sova ut, men nejdå så blev det inte. Givetvis glömmer jag att stänga av mitt alarm så det börjar hysteriskt ringa runt klockan halv sju. Kunde faktiskt inte fått en bättre start på dagen! Ska in lite senare till stan för solning och träning med Gabbi. Vi ska pröva på Core, ska bli riktigt roligt faktiskt. Sen så bara måste jag dyka ner i skolböckerna. Usch, det är jag vidrigt dålig på.. Skärpning!

flyg du lilla fjäril

Idag fyller denna finingen år! massa grattiskramar till dig tjejen ♥

some pictures


jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din

lyssnar på håkan och tänker igenom vissa ting, det är faktiskt nyttigt ibland. Ni borde testa! eller så kan ni ju lyssna på coldplay, ja coldplay åh så mycket dom hjälper mot hjärtesmärta. love. ha en bra fredagskväll allihopa!!

i wish i could blink, and then it was over.

love me when it makes the most beautiful voice, let me indulge in a way our own, makes me feel at home. And actually, I'm home, perfectly nestled in his heart, where it is the only place I feel safe, that the fear goes away, and nothing can be bad. Besides the distance, longing that hurts, nothing is bad. The passion, went screaming in recent times, the will and want to have it, I've been giving that despair absurd, and the will to be there by your side immediately. Sometimes I would be thanking you for loving me, for letting me win you, for making me yours, and did not give up. Sometimes, just want tolay in your lap and be quiet and be happy just to be on your side. My life could be summed up in just quietly be with you.Because, since I met, the only thing I crave, that's it, is be with you. Nothing is enough, when you have a love that can not be onhis side, as much distance, nothing is enough, when the shortfall insists, and goes no kiss, no hug or any affection, any other hand, another mouth , another body is enough for me, because I've been saving my whole heart, literally for you. I've beenlooking for improvements within myself to you. And because everything they say, for any opinions, I feel, I am, and will remainthat way. His. And nothing will change, what changes, you know, grows, grows. I love, love so much, YOU.i landet där vi bor

you eat, you’re fat. you don’t eat, you’re a freak. you drink, you’re an alcoholic. you don’t drink, you’re a pussy. you read, you’re a nerd. you don’t read, you’re stupid. you tell a secret, you’re an attention seeker. you don’t tell a secret, you’re still attention seeking. you let someone in, you’re easy. you don’t let someone in, you’re too uptight. you smoke, you think you’re cool. you don’t smoke, you’re a loser. you’ve had sex, you’re a slut. you haven’t had sex, you’re a frigid little bitch. you wear make up, you’re a slag. you don’t wear make up, you’re ugly. you can’t please anyone. ever.


Hon skär sig i handleden i solskenet för hon säger att hon redan sett Spanien och världen förtjänar inte dig

jag vill skriva rader om oförglömlig lycka. jag vill ha lycka som jag kan hitta utan att behöva söka efter den. lycka för mig är att få andra att skratta. lycka för mig är att vakna till en coldplaylåt eller höra den på radion. Jag får fullständig fnatt och det bara killas i hela magen. lycka för mig är när jag får pussas och kramas hur mycket jag vill. åh de vill jag göra nu. jag vill även bosätta mig någon annanstans, london hade jag inte klagat på. jag vill vara fastlindad i någons armar
youreyesunderwater:  I want this

en fin sådan vän


I'm hearing conversations loud It's like I'm sitting on the ground


varför måste vi såra varandra

jag vill göra en dip dye, någon som har förslag på färg?? soo gorgeous

Tumblr_lspnjugyzj1qamsluo1_500_large


want to travel the whole world.

Bara jag som tycker Rihannas nya album är väldigt fint? oh puss på henne som gör min dag just nu
gillar att vara såhär glad och sånt jag vill dansa ihjäl mig just precis nu gah oh my
youwillfindcallum:  drop our anchors in a storm on We Heart It. http://weheartit.com/entry/11900774
I want to travel the whole world. <3
Rihanna – Drunk On Love Rihanna – Fool In Love

We're too far down the hole He's got a hold on my soul

Just nu har jag så mycket att uttrycka i skrift.
Jag måste skaffa mig självdisciplin
"Disciplin kan vidare beteckna en personlig egenskap. En disciplinerad person uppfyller sina åtaganden och handlar i enlighet med sin föreställning om vad som är bäst att göra, även då ett sådant handlande medför ett obehag på kort sikt. Denna egenskap betraktas av många som en eftertraktansvärd dygd"att inte låta tankarna vandra iväg på allt det där som jag har trängt undan. Men det kryper fram, i drömmarna. I drömmarna har jag förlorat kontrollen. Greppet om mig själv.

I feel like I’m a hopeless romantic I can’t help falling in love

"Jag är förvirrad av tanken av att jag aldrig kommer få sova i dina armar mer, jag är rädd för att jag inte kommer klara av att kontrollera dom här känslorna mera. Jag är rädd, rädd för livet. Dess påfrestelser och nedgångar. Jag är trött på nedgångarna av det som vi skapade tillsammans. Vi hade magi, glitter och allt annat fint som vi disskuterade innan vi skulle sova. Vi lovade att det skulle vara vi för ett långt tag, och att vi skulle börja med förevigt."
Kollade igenom alla textdokument som jag skrev för ungefär 5 månader sedan kanske, blir rädd av tanken att läsa allt det där igen. Delar med mig lite av det.

She expected the world

Har lite smått börjat kolla på nyårs klänningar, jisses vilka fina skapelser! Börjar även bli sugen på att festa in det nya året. Känns som det behövs en nystart på allting. vill ha en nystart just precis nu, så jag längtar inte lite efter nyår. Har även fina planer på festivaler och annat trevligt, ÅHÅ. Detta ska bli en riktigt bra nyår har jag bestämt mig för. Beställde en klänning häromdagen som ska just precis bli min nyårsklänning! Sååå fin är den, åh ni ska få se den sen när jag har fått hem den.
Förövrigt är det storm så jag hade tänkt att hålla mina tassar inomhus idag! Men nejdå, så blir det inte eftersom jag ska snart åka hem till lisfis och kolla in hennes nya hus. Spännande! Ska skärpa till mig med uppdateringen, har haft fullt upp hela helgen :)


Breaking Dawn

Detta var nog det absolut finaste ögonblicket jag har varit med om i hela mitt liv eller någonting sånt, åh breaking dawn gjorde min dag och mitt år och åh mitt allt eller så. har nog aldrig varit så insatt i en film förut eftersom jag aldrig kan se färdigt på dom. Men jag kan inte beskriva med ord hur bra den var!!!!!!!! kommer drömma om detta och åh kan inte jag få en sån perfekt pojke hihi åh. sdkjhfdslkjf
det är nu som jag är besatt

 


Och smärtan gör att du känner att du lever, för alla hjärtan måste gå sönder ibland.

Jag vill just nu:
- ha ett klinisktrent rum och en nybäddad säng som bara väntar på mig
- sätta mig på ett tåg utan att veta destinationen
- sitta på golvet med någon fin och prata om allt som rör sig runt
- dansa tills mina ben inte orkar bära mig längre
- dra något över huvudet och sova bort ännu en skolvecka, åh vad det hade vart brao


I hear her heart beating, loud as thunder Saw their stars crashing down

Min helg har varit bra. Har träffat många fina och spenderat många timmar tillsammans med dom som gör mig glad på riktigt. så det är massvis av plus i kanten. många kramar och massa skratt, blickar och fniss. åh sånt som bara jag gillar så himla mycket. pirr och sånt också av lite och varje. donken mat rakt ner som lägger sig så fint och lulligt runt om magisen. vägar omlindade av dimma och vi tappade bort oss lite där i natten men sen så. ord som betyder något, känslor som man inte kan kontrollera lika bra som man kan göra med tankar. det är svårt det där, men jag hade det bra iallafall. ikväll ska jag se Breaking Dawn med min mami och mostero. ska bli jätte mysigt, bra avslut på en sådan här helg. men först till det tråkiga, pluggeri och städning. åh bombnedslag på mitt rum som vanligt. buuh, aja smilesmile PUSS

Du var full och jag var full, I aprilsolen

Vi är missförbrukare av tid. Vi lägger det viktiga åt sidan och pressar oss till det yttersta när det gäller utsidan. Vi glömmer av det som faktiskt räknas, insidorna som är det fina.

Utkast

Jag vill förklara små ord som berör någon så fruktansvärt mycket. Jag vill förmedla någonting så jag kan se skillnaden ur två olika perspektiv. Jag vill stå och bolla med någonting som jag kan avgöra framtiden med. Jag vill finna det. Det lilla extra som ger så mycket energi till förbrukning av något bra.
Source: http://www.tim-barber.com

FRIDAY

Har precis vaknat upp från lite sömn, åh så gosigt. Ikväll blir det fotbollskikande med en bra tjej. Ska äta lite nu, och senare drar vi nog oss inåt Odencup. Ska försöka göra denna helgen riktigt bra som alla andra helger har vart, Hoppas ni får en riktigt bra helg. Vi hörs! pussisar

long way to go

jag är ARG så fruktansvärt ARG förstår ni det vavavavav!O?åpöqlwmDS KLFHWSDOIRUWOEJRNEFKLSD,MX.DSLZF
TRE DJUPA ANDETAG. jag ska nu åka och ta ut min ilska på gymmet. Hoppas ni har haft en jättefin dag, för det har fan inte jag haft. GOD pusssissar


hjärta

det står stilla, vill göra så mycket.
Vad vill ni ha läsa mer utav? åh sägsägsäg!!

a pretty face dosen't mean a pretty heart

jag vill vara galen, jag vill göra något galet
sluta skolan just precis nu, och bara göra sånt jag vill. färga mina hårtoppar ljusrosa. håva in pengar på något vis och bara skämma bort mig själv. Köpa en lägenhet i london, med fina stora fönster där solen lyser in på mig under morgontimmarna. rehabilitera mig får alla onda känslor. skaffa mig en fin själ som bryr sig, och även så jag har någon att sova med. hoppa över detta dystra höstmörker och gå direkt in på våren. sjunga och spela fritt utan att bry mig om vad någon tänker. skriva en egen bok, bara skriva. Skriva tills alla tankar är nerkladdade. Jag vill hoppa på första bästa tåg utan att veta destinationen. Jag behöver någon ny i mitt liv som kan ge lite förändring. Jag vill bli den som jag alltid drömt om att vara.
det ska jag göra, dreamsdreamsdreamshelp is round the corner

i just want to be perfect i just want to be perfect i just want to be perfect i just want to be perfect i just want to be perfect i just want to be perfect

READ THIS

Do you think depression is cool? You want to be on medication, you want to see a therapist? Do you know what depression is really like?

Do you enjoy school, do you get good grades? Well now you don’t. Concentrating will be difficult, too many thoughts will be whirling through your head for you to keep your mind on the subject. The people in your class are okay, right? You get on with them, you sometimes have a laugh. Not any more you don’t - they’re talking about you, you’re sure of it. They must hate you because they don’t sit with you any more. It’s hard to talk to people, and also hard to be alone. 

What about hobbies? You like drawing, huh? You just can’t concentrate hard enough any more, you get upset if it doesn’t end up exactly how you want it; you’re rubbish, a failure, you will never get anywhere. Conversely, maybe you’ll draw more, but the subject matter won’t be the same. You might draw things that make people worry for you, or make people talk.
Okay, maybe you don’t like drawing. Do you like video games? They’re harder, now, it’s easier to get distracted or lose interest and get nowhere. You have no motivation and energy to finish the game.

Did you used to like athletics? Not now you’re depressed. You won’t have the energy to run or play sports. It’ll be too difficult, you barely have the energy to drag your body out of bed. Your joints and muscles might ache, you might start to get migraines. Forget about making yourself look good in the mornings as well; too much effort, too much energy. You won’t be able to sleep, either, but when you do, you’ll sleep and sleep and sleep - maybe you’ll have nightmares or vivid, disturbing dreams from the medicine you have to take. 

You think meds are cool? You’ll get more symptoms than just bad dreams. Maybe you’ll gain weight, or lose some. They might make you feel more suicidal in some cases, they might make you dizzy or faint or nauseous. But you have to carry on taking them for a long while. It takes a while for the anti-depressant effects to kick in as well, sometimes as much as six months. You might have to try many different types of medication before you find the ‘right’ one, and even then the right one still has side effects, I bet. 

You want to see a therapist now you have depression, right? Prepare to wait. Sometimes doctors will think you’re being stupid or being an attention whore and never refer you on to the correct services. The therapist you get might not be as friendly as you hope, they might give you useless advice, might tell you you just need to exercise more and eat healthier and it’ll all be fine. It’ll take months to get a new one, as well. 

What about your family? They’ll be worried for you, so worried. Maybe they’ll get angry at you, blame you for your depression, like you can just snap out of it if you take a few pills and tell someone about your past. They might see your self harm scars or bruises, they might accuse you of being an attention seeker if your sleeve slips, or if you wear your swimming gear to the beach with them. They might not take your suicide attempts seriously, or maybe they’ll take them too seriously, keep you under watch at all times.

Your eating habits will change as well. Maybe you’ll eat more, the meds making your hungrier, or maybe you’ll eat less and less and your family will worry for you. Food isn’t interesting any more, it doesn’t taste of much, you don’t get excited about getting your favourite meal. You might start to develop an eating disorder because control is what you need most in your life; the rest of it spirals away like water in a drain, so maybe you start to develop anorexia or bulimia. 

So tell me, is depression still cool or a desirable trait? Do you still wish to be like depressed people, wish to feel so out of place in the world that you might kill yourself?

im just like you

Jag hade mig en väldigt vild natt igår, kapten röd var guld
tyvärr inga bilder + lovelovelovelis till digdig tjejen

POSTCARDS FROM FAR AWAY


A rush of blood to the head

vilket program vill du gå på gymnasiet och varför?

Jag vet inte riktigt säkert än vad jag ska gå, men jag funderar på Samhäll Beteendevetenskap i Skövde. Jag har varit ganska säker på det här valet i runt 3 år. Men det är inte förens nu jag börjar vela fram och tillbaka. Jag är fruktansvärt skoltrött nu, kommer jag orka med tre år på Samhäll? Men samtidigt går jag en linje som jag verkligen vet jag vill bli på, och jag har något att kämpa för. Sen tänker jag även lite på Plusgymnasiet Stylist. Då får jag troligen tre toppen år! Men jag ser min framtid inte något inom detta, men även om jag är väldigt intresserad av det.
Så det lutar lite olika, men allra helst vill jag gå Samhäll Beteendevetenskap. Och sedan läsa vidare till Psykolog. Så ser mina planer ut just för tillfället!

++

tappar kontrollen av magin

'


klagomuren

Låttexterna är som att läsa mig ur en öppenbok. Så himla bra album det här! Dör

Jonathan Johansson – Intro

Jonathan Johansson – Stockholm

Jonathan Johansson – Centrum
Jonathan Johansson – Redan glömda
Jonathan Johansson – Blommorna
Jonathan Johansson – Under sjukhusen
Jonathan Johansson – Som om
Jonathan Johansson – Horoskop
Jonathan Johansson – Ingenting stort
Jonathan Johansson – Min ljusaste röst


the lover scientist

bild ifrån helgen!
Gick till skolan idag, men kände att jag inte kunde stanna länge där. Har troligen åkt på en maginfluensa, så jag är väl inte världens lyckligaste just nu. Det är bara att gilla läget, och försöka kurera sig så gott det går! Längtar massor tills jag får träffa amanda, vi har lite planer på g!! Så vill gärna bli frisk NU helst eller något sånt. åh ne, men det går ju tyvärr inte, bara och gilla läget som sagt!

+

yeah you really do.
exactly.exactly.exactly. its worth the risk of getting hurt because during its the most incredible feeling in the world.
i remember you said, sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead.
fucking boys
so fucked up.

babo

lovelovelovelovelove

U.F.O

Har ingen lust till någonting längre. Orken är borta, motivationen till skolan och träningen är som försvunnen. Jag vill  göra så himla mycket. Prestera, men orken sätter stopp. Jag vill bara sovasovasova, ihjäl mig helst.
Åh jag vet inte vad jag ska skriva heller för att göra någon berörd. Så mycket tankar och känslor, men stänger dom inom mig istället. Du tar all min kraft

helgen ur min iphone


ew5jlrkeiwpodksö,lz-fd

hela raden där man laddar upp bilder och sånt i ett inlägg är borta för mig... WHAT TO DO hjälp mig därför ingen bloggning :(

+

det vi kallade omöjlighet blev omöjligt när du gav upp det. jag är rädd, för att falla in i något som jag inte kommer kunna klara av att stå av. jag är rädd för att känna den där tyngdlösheten som inte har någon mening med allting. men jag vill även känna det dära fina av bara något litet. ni vet vad jag menar

life is for living

min helg kommer bli så brabrabra, åh längtar ihjäl mig. försöker att vara glad. har haft en fin kväll och sånt, och imorgon åker jag till göteborg. fint

Love

Trött på allt det där


dance away the heartache

ge mig fredag eller något liknande
Tumblr_ltnampskab1r5tr4go1_500_large

xxxx

slutsneverdie:  honestly.. thats what it feels like


crazy, stupid, love.

it´s like you screaming and no one can hear. you almoast feel ashamed. how someone can be that important that without them you feel like nothing . you feel hopeless and nothing can save you

RSS 2.0