HAPPY NEW YEAR!!!!

Jag orkar inte fortsätta med årsresumén. Men jag har haft en riktigt fin vinter och höst. Mitt humör har varit fint, fester hit och dit och allmänt fint allt bara. haha! SÅ nu ska jag avsluta detta året genom himlans massa festligheter. Som troligen alla kommer göra, så jag hoppas verkligen att ni alla kommer få ett fint avslut på detta år och en väldigt bra början. Ta hand om er!! NU KÖR VI lovelovelove


freak

jag börjar finna känslan i lugnet. jag vill ha fina sena sommarnätter. gå och lägga mig i gryningen och ramla hela nätterna gata upp och gata ner. jag vill säga ord som håkan till mina ord. jag vill dricka rose och ha nyår. jag vill vara lina och vara sådär sprallig och glad som vanligt. jag vill hålla den där varma handen och kyssa dom där läpparna runt tolvslaget. så jag kan få det finaste avslutet på detta året och den perfekta början på mitt år

++++

 1. 45 things a girl wants , but won’t ask for.
 2. 1. Touch her waist
 3. 2. Actually talk to her.
 4. 3. Share secrets with her.
 5. 4. Give her your jacket.
 6. 5. Kiss her slowly.
 7. 6. Hug her.
 8. 7. Hold her.
 9. 8. Laugh with her.
 10. 9. Invite her somewhere.
 11. 10. Hang with your and her friends together.
 12. 11. Smile with her.
 13. 12. Take pictures with her.
 14. 13. Pull her onto your lap.
 15. 14. When she says she loves you more , deny it. Fight back.
 16. 15. When her friends say “I love her more than you” , deny it. Fight back and hug her tight so she can’t get back to her friends. It makes her feel loved.
 17. 16. Always hug her and say I love you whenever you see her.
 18. 17. Kiss her unexpectedly.
 19. 18. Hug her from behind around the waist.
 20. 19. Tell her she’s beautiful.
 21. 20. Tell her the way you feel about her.
 22. 21. Open doors for her , walk her to her car - it makes her feel protected plus it never hurts to be a gentleman.
 23. 22. Tell her she’s your everything , only if you mean it.
 24. 23. If it seems like something is wrong. Ask her - if she denies something being wrong it , it means SHE DOESNT WANT TO TALK ABOUT IT - so just hug her.
 25. 24. Make her feel loved.
 26. 25. Kiss her in front of OTHER girls you know.
 27. 26. Don’t lie to her.
 28. 27. DON’T cheat on her.
 29. 28. Take her ANYWHERE she wants.
 30. 29. Text message her or call her in the morning and tell her have a good day at school, and how much you miss her.
 31. 30. Be there for her when she needs you , and even if she doesn’t need you, just be there so she’ll know that she can always count on you.
 32. 31. Hold her close when she’s cold so she can hold you too.
 33. 32. When you are alone , hold her close and kiss her.
 34. 33. Kiss her on the cheek (it wil give her a hint that you want to kiss her).
 35. 34. When your in the movies put your arm around her and she will automatically put her head on your shoulder, lean in and tilt her chin and kiss her lightly.
 36. 35. Don’t ever tell her leave even jokingly or act like you’re mad. If she’s upset, comfort her.
 37. 36. When people diss her , stand up for her.
 38. 37. Look deep into her eyes and tell her you love her.
 39. 38. Lay down under the stars and put her head on your chest so she can listen to the steady of your heart , link your fingers together while you whisper to her as she rests her eyes and listens to you.
 40. 39. When walking next to eachother grab her hand.
 41. 40. When you hug her , hold her in your arms as long as possible.
 42. 41. Call or text her at night to wish her sweet dreams.
 43. 42. Comfort her when she cries and wipe away her tears.
 44. 43. Take her for long walks at night.
 45. 44. Always remind her how much you love her.
 46. 45. Sit on top of her and tell her how much you love her and then bend down to her face and kiss her while your sitting on her.

This town is a prison, and I want to break free Even though I'm nothing, I'll fight you back Is it cause I'm smaller, is it that I'm weak Maybe I am a freak

Lyssna på dessa fina, dom gör mig taggad inför en bra morgondag!!! åhåhåhåå
Urban Cone – Urban Photograph
Urban Cone – Freak
Urban Cone – Dialogue
Urban Cone – Ghost Song

perfektion

Ginta Lapina


JULI/AUGUSTI MÅNAD

Som sagt så spenderade jagen vecka i juli och en i augusti. Jag fick smaka på festival livet ännu mera och jag tog mig nattdopp och gick långa promenader genom skogar och stränder. Jag badade med kläder och kände mig som ett sorgset litet barn flyta omkring i sommarmånaderna. Utan någon längtan bara saknad efter tröst.

Jag fick träffa en människa som jag inte hade träffat på flera år. Det kändes magiskt. Jag fick även en liten enhörning som fortfarande lever, dock chippar efter luft. men han finns kvar. Håkan säger ju, minnen från aprilhimlen, jag skulle vilja kalla det minnen från augustihimlen. Det var som himlen.
Jag skrev, "det var ängeln som brukade jaga mig". Då beslutade jag mig för att vara den starkaste flickan som stod i ett par skor. Jag var den sortens flicka som jag gilla, jag var tom och han var tom.
Jag kom hem, och spenderade några dagar i tidaholm. Kräftansdag var och jag och två fina satt på en balkong och pratade om allt mellan himmel och jord. Jag tog mig några tupplurar innan vi skulle gå ut och ramla i natten. Träffade på människor som jag hade onda ögat till men som nu är världens goaste person. haha åh vad det kan vara snurrit ibland. det kom vi båda fram till. Snart började skolan och jag kände prestationsångest.

JUNI MÅNAD

Jag hade tänkt mig att göra en liten årsresumé av året 2011. Som håkan säger det, så måste man dö några gånger innan man kan leva. Så jag hoppar över dom månaderna som jag var isolerad ifrån "the reality" om man säger så. Så jag hoppar direkt på Juni månad.
I början av Juni så började jag sakta röra mig utanför skolan och husets gränser. Jag var lite som en fånge i mitt hem, utav mina egna spärrar. Jag var rädd för det mesta. Men fina försökte få med mig ut på bravader. Det ända jag längta till var Coldplay 28 juni. Det kändes som en evighet.
Dagarna började trampa in i Juni, jag drack kaffe och lyssnade på håkan. Jag köpte mig en svart skrivbok som jag kladda ner alla möjliga tankar och texter i. Om jag kollar i dom nu förstår jag hur vilsen jag var. Men det blev sommarlov och ett litet leende började krypa fram. jag skrev såhär

" jag vill krypa ihop till något som inte syns längre. Förvandlas till en osynlig människa, som kan krypa in i andras tankar. Och se vad just du tänker, just precis nu. Jag vill krypa in i dina tankar, och se om jag existerar längre. Om jag är som luft, som du behöver. Men inte vågar visa, för att du är precis lika rädd som jag."
Dagen som jag hade väntat på ända sen decemberkylan kom, och jag så fint beskrev det stod med två säkra fötter på jorden. Jag var världens lyckligaste flicka, utan någon pojke vid min sida. Jag stod där helt själv och blev helt tagen. Tagen av livet, jag blev liksom förtrollad. Ni som är sånna fina förstår hur detta känns. Det är min drog, dom var min livsglädje. Fyra personer som inte ens vet att jag existerar, men ändå kan nå ut så mycket till mig. Och göra mig lycklig.
Efter det så började jag träna som en idiot, sova träna sova träna var det som cirkulera i min hjärna. Men för att få ett litet break, så åkte jag med min vackra johanna till skåne där vi så fint spenderade en vecka ihop. vi kom varandra närmare, och jag fick se livet ur en annan synvinkel. Det var plötsligt lätt att skratta.
En vecka utan besvär sprang förbi fort, och jag åkte direkt till halmstad i två veckor. Det ända stället jag känner mig verkligen hemma. Vid vattnet. Det var då jag bestämde mig för att här ska jag bo, här känner jag mig som den jag vill vara.  Jag började inse hur stor plats i mitt liv min syster betydde för mig. Hon var min stötpelare i vinden. Jag är den riktiga linisen utan att skämmas. Hon tar fram min galna sida. det var behövligt då
Jag skrev även detta, " jag skrev ditt namn i vattnet, med det försvann lika fort efter min beröring av vattnet. Då insåg jag att mina tankar om dig även suddades ut lika fort. En stor klump lossnar och faller ner i vattet. Förvinner bort."

25 dec

Jag har nästan i alla år tyckt att julen är så himla överskattad. Den här dagen blir så himla stor, julmat i massa mängder och klappar upp över öronen. Jag har nog en liten Grinchen i mig, men iår kändes det faktiskt fint att bara få vara med släkten. Jag inser nu hur glad jag är över att ha så himla bra människor runt omkring mig. Massa olika personligheter som sätter färg på dagarna. Alla dessa skratt vi har tillsammans är nästan oslagbara.
Men jag har fått väldigt fina klappar iår. Flera coldplay skivor och massa fina kläder som jag kommer trippa fram i vår. Även en parfym som har gjort mig beroende, och även den där Coldplay biljetten till Stockholm Stadion. Jag är så himla glad, och idag ska jag bara mysa runt och läsa fina texter av en fin person. Hoppas ni har haft en riktigt mysig jul alla mina fina läsare! Åh vad allt är fint idag, yes
god jul önskar linis

det är jullov och jag är glad!! så brabrabra
nu kommer en gosis hit och är med mig senare ska jag spendera lite tid med min farmor och syster, även kusinerna. åh jlksajdlksa så glad är jag!!!! ha en bra dag godingar :) pusspusspuss

det här är min tid

jag är lite low på bloggfronten
men tänker sammafatta helgen lite sisåär tre dagar i efterhand.
Men min fredag spenderades hos en finis. Vi skulle egentligen festat lite men så blev det inte, så vi tog oss en hemmakväll. Det slutade med att vi båda somnade. Och det blev kaos. Fick gå över falköpingsgator och frysa ihjäl utan att ens ha någon att utbyta några ord med. Så ensam kände jag mig. Jag somnade halv fyra i min egna säng.
Min lördag började vimligt och sånt men jag stod stabilare på mina två fötter framåt eftermiddagen och jag blev redo för lite festligheter. Kramar, öl, clementineskal precis varenda kvadratcentimeter, fina samtal med folk som jag aldrig tidigare träffat på men som kändes som att man har känt hela livet. haha, åh så lustigt det kan kännas ibland. Sjunga Viva La Vida så falskt man bara kan, höra vågor ur en otroligt kass radio, fick känna lite lugn bland att kaos. Baconos i hela huset och massa annat. Somnade tillslut vid fyra åter igen. Min helg var faktiskt väldigt okej.

+

Om jag hade lite kraft kvar att ge dig
Om jag hade lite hjärta att dela med mig 
Om jag hade lite kärlek så var den till dig
Om jag hade lite kraft kvar att ge dig
Om jag hade lite hjärta att dela med mig 
Om jag hade lite kärlek så var den till dig
Så var den till dig


puss någon???


ps i still wait for you ds

shewasinlovewithacigarette: i will
nuttenstängel 
cobra-s: i-ll-u-s-i-o-n: Max Krieger  marry me. seriously. his teeethhhh
familicide: wow

Down where the sea and city meet May all your troubles soon be gone

1. Onsdagar är alltid lika kämpiga att ta sig igenom, men med mitt himlans glada humör så har det faktiskt gått helt okej idag.
2. Imorgon är det en dag närmare fredag, och sen efter imorgon så är det ju faktiskt fredag. Då ska jag ramla runt på gator med någon fin.
3. Jag vill plugga på detta kemiprov vi har på fredag, men min hjärna och ork tar stopp för det. Så jag sparar det tills en annan dag.
4. På torsdagar ska jag börja belöna mig med något fint så jag orkar med fredagensskolgång. Sola och julklappsinhandling blir det imorgon. Kanske en fika eller något också.
5. Idag släpptes biljetter till Coldplay konserten på Stockholm Stadion, jag är desperato.
6. I morses så vaknade jag med ett ryck och visste inte vart jag var någonstanns. Började skrika med världenspanikångest, syster kom in och kolla på mig som om jag var helt skruvad.
7. Allt mitt godis är slut och det gör riktigt ont för jag är faktiskt riktigt godissugen faktiskt.
8. Jag kan nu erkänna att mina kinder ser ut som köttbullar, haha dom gör faktiskt det.
9. Lenarto är förkyldooo
10. Francisco Lachowski, i think i wanna marry youuu.

Through chaos as it swirls It's us against the world

kolla hur fin den här amanda är, och åh så bra är hon också.

Utkast

X&Y och coldplay och allt gör mig glad nu, och mitt namn är Leif. jag älskar dig så mycket så jag hatar mig själv

Was letting go, not taking part You really broke my heart

Jag känner att jag börjar tappa bort mig själv i all hysteri. Den pressen man har på sig nu kan nog knappast ingen ångest i världen slå. Jag behöver något som gör mig lugn, en kopp kaffe och en gosig kram kanske. hur fint hade inte det varit? Just dessa kramar kan göra så himla mycket, kärlek ända in till själen.
Mina dagar flyter förbi som ingenting och jag hinner absolut inte med någonting av det jag har planerat. Jag bara sover, och vilar mig inför alla dessa galna helger jag ska ha framöver. Sånt är också bra för själen. Måndagen var också riktigt fin faktiskt. Fest och sånt, sprang imellan två olika hemmafester. Levde livet lite och sen drog vi till ett dansställe och dansa hela natten. Vaknade upp igår morse med svart färg i hela ansiktet.. hmm

15.53

Vilken helg!
Så som jag vill ha det. Pannkakor, oboy, öl, värme, kramar, toahäng, deep talk, håkan, glädje och allt det där ni vet. Både fredag och lördag. Jag och min fina mådde helt perfa, kunde knappast bli bättre. Kan knappt vänta till nyår längre. Men som dom säger så kan ju inte alla kvällar vara lika fina och perfekta som jag beskriver dom. Utan en aning dipp neråt och så. Men vafan gör det, man måste dö några gånger innan man kan leva. Jag lever nu. Kan knappt tro det själv att jag har hunnit med så mycket ändå. Har även bakat pepparkakor med farmor och varit en skövde en sväng. inte dåligt
Som alltid är jag lika dålig på att hålla reda på min iphone, så det blev inte allt för mycket fotografier.Lördag

Tumblr_lj1rappmgk1qed6c4o1_500_large

alla som inte dansar

Ikväll mår vi bra, nu kör vi grappar

kaos

jag mår inte alls bra. snurrig och yr av ingenting, känns som om benen inte bär mig längre. jag måste bli frisk, jag som ska dansa ihjäl mig i helgen. åh

I Carry your heart

Kära älskade fina underbara du. En vilsen själv har vi båda. Men på något sätt hittar vi varandra lika väl som alltid. Som du skrev, detta är våran början. Detta är en början på våran resa. Denna känslokalla och stenhårda värld gör att vardagen är svår. Gamla minnen, tankar och foton gör det svårare. Hur en människa här på hela jorden kan förändra är lika chockerande varje gång. Men kärlek är ändå allt vi har trots allt. Därför vill jag förklara min kärlek just till dig.


I carry your heart with me, i carry it in my heart.
im never without it, anywhere i go you go.
my dear: and whatever is done by only me is your doing, my darling i fear
no fate, for you are my fate, my sweet
i want no world, for beautiful you are my world, my true.
and it's you are whatever a moon has always meant and whatever a sun will allways sing for you.
Here is the deepest secret nobody knows, here is the root of the root and the bud of the bud
and the sky of the a tree called life, which grows higher then the soul can hope or mind can hide
and this is the wonder that's keeping stars apart
i carry your heart, i carry it in my heart.22.46

Jag längtar efter:
Jullov, fylla arton år och tågluffa genom europa. Flytta till London och bara må så himlans fint.

Jag är ledsen över:
Allt och inget i stortsett.
Jag äter helst:
Helst äter jag ingenting men apelsin juice går fint.
Jag ser fram emot med skräckblandad förtjusning:
Framtiden, vad som kommer hända mig då. Vart jag lever, hur min omgivning ser ut.

Det finaste jag vet är:
Kyssar i regn, långsamma farväl, Vakna upp en lördagmorgon och känna att det kommer bli en perfekt kväll.

Jag drömmer om:
Så mycket, för mycket. Jag vill att mina drömmar ska slå in snart. Jag har drömt för länge nu. Jag är en liten drömmare. Drömmer mycket om perfektion

Jag läser:
Djupa texter som inspirerar till något positivt.

Jag lyssnar helst på:
Coldplay, håkan går även jätte bra.
Jag blir nostalgisk av:
Gamla låtar som påminner mig om någon fin. Då pirrar det till lite extra, men ändå så blir saknaden så stor efter det igen.

du tar mig till en helt ny värld

vi är som två vilsna själar, du och jag. men ändå är vi toppen och åh vad vi är bra. det här är bara våran början.
hej allihopa! jag har inget vettigt och säga därför så himla mycket text som skrivs här, tankar alltså. hoppas ni står ut. ni är så fina!

utkast

"jag saknar dom dära skratten i natten, vi ramlar omkring. kyssar som smakar mint och cigaretter. benen hänger inte med riktigt lika snabbt som hjärtat klappar. jag ramlar och faller. lukten av dig gör mig ännu mer besatt än vad jag redan är. fingrar som vandrar över varma ryggen, och kyssar som gör mig förvånad av perfektionen. magiskt men tragiskt som håkan säger det, håller med honom. jag ser flimmrande stjärnor i natten. jag är den där stjärnan som faller, faller ner för dig. "
jag är påväg dit ner igen

I still believe the word's you say but don't be so naive, this is no game.

mitt liv suger just nu
hade fixat ihop världens önskelista från gina tricot, visade den för mamma med världens puppy eyes. Med hopp om att jag skulle få allt detta. Hon tyckte detta var toppen och sa att jag skulle beställa dessa plagg. Men när jag väl ska göra det finns det inte ett enda JÄVLA plagg kvar. Förstår ni min sadness?? åh jag som aldrig brukar hitta kläder från gina men nuså äntligen. såhär glad blev jag :( :)

jag saknar dig mindre och mindre


daylight

jag trivs allra bäst där jag ligger inbäddad i dina armar, det är där jag finner mig själv. men det är även där jag känner mig som mest innestängd, kvävd av tankar. kvävd av din lukt, kvävd av minnen av sagan. Allt repeteras om och om igen och jag blir som den där lilla vilsna själen igen.
jag ska aldrig förlora mig själv igen

++

NOPE 


RSS 2.0